25.1.2011

Loppuja ja alkuja

Vintage Gardenissa on tapahtunut vuodenvaihteessa suuria muutoksia Virvan siirryttyä uusiin kukkakuvioihin. Vintage VG puolestaan muuttaa Ojakadulla sijaitsevan Super Mukavan luo. Kukka- ja vintagekaupan yhdistelmä vaihtuu siis design- ja vintagekaupan yhdistelmäksi. Tulevana viikonloppuna VG:n vanhoissa tiloissa kokoonnutaan vielä kerran. Infoa ohessa. Lämpimästi tervetuloa.


MOLLISOINTUJA
-elokuvailta 29.1.

Näytökset klo 19 ja 21 alkaen

Tyhjenevässä Vintage Gardenin tilassa Ojakatu 1:ssä


Vintage Gardenin vuokrasopimus vanhoissa VG:n tiloissa päättyy tammikuun lopussa ja VG muuttaa yhteen Super Mukavan kanssa. Haluamme hyödyntää tunnelmallisen tyhjenevän tilan, kun se vielä on käytettävissämme. Lauantaina täytämme sen mollisoinnuilla.

Tilanne-galleria ja DesignOnTampere ry tuottavat yhdessä Mollisointuja-elokuvaillan Ojakadulla 29.1. Näytöksiä on kaksi klo 19 ja klo 21 ja ne on koonnut Jenni Nurmenniemi Tilanne-galleriasta. Nähtävät lyhytfilmit ovat suomalaisten naistaiteilijoiden animaatioita; mukana teoksia mm. Heidi Saramäeltä, Päivi Hirsiaholta, Laura Rytköseltä, Karoliina Paapalta ja Anna
Virtaselta. Illan aikana nähdään myös Juurikasvu-performanssiryhmän esitys.Tarjoilusta, tekniikasta ja interiööristä vastaa DesignOnTampere.

Tapahtuma on maksuton. Tilaa on melko rajoitetusti, joten mukaan mahtuu kun nopeasti itsestään ilmoittaa
info@designontampere.com tai 050 5242576.



Samassa tilassa jatkuu koko viikonlopun ajan ja vielä maanantainakin

TILA TYHJÄKS
-myyntitempaus 29.-31.1.2011

TILA TYHJÄKS- myynti on Vintage Gardenin, Super Mukavan, House of Lolitan sekä Design Boulevardin yhteinen varastojen tyhjennysmyynti.

Löytöjä luvassa:

la 29.1. klo 11-17
su 30.1. klo 12-16
ma 31.1. klo 12-18

Varaathan käteistä mukaasi asiointia helpottaaksesi. Kiitos.

Nähdään viikonloppuna.

Tervetuloa toivottelevat,


DesignOnTampere
&
Tilanne-galleria




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti